Denizlili dağcılardan Erciyes'in zirvesine 30 Ağustos tırmanışı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2017 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili dağcılardan Erciyes'in zirvesine 30 Ağustos tırmanışı

Denizlili Dağcılar, 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına, Erciyes'e zirve tırmanışı gerçekleştirdi.   Kayseri Erciyes A.Ş. Kış ve Doğa Sporları Kulübü tarafından her hafta sonu organize edilen 'Erciyes Tarifeli Zirve Tırmanışı' programının bu haftaki bölümüne katılan 30 dağcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına, Erciyes'in 3 bin 916 metredeki zirvesine tırmandı. Zirve tırmanışına, Denizli'den giden Pamukkale Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Derneği (PAKDOS) üyeleri başta olmak üzere, Ankara, Almanya ve Kayseri'den katılan 30 dağcı katıldı.    26 Ağustos Büyük Taarruz'un 95'inci yıl dönümüne denk gelen etkinlik, dağcıların Tekir bölgesinde toplanmasıyla başladı. Tırmanışa başlayan dağcılar, Erciyes'in 2 bin 900 metredeki Çobanini kamp alanında geceyi geçirdi ve sabahın erken saatlerinde yeniden tırmanışa geçerek Erciyes'in 3 bin 916 metredeki zirvesine ulaştı. Zirvede hatıra defterini imzalayarak duygularını yazan doğaseverler, bu zirve tırmanışını vatan için canlarını feda eden başta kurtuluş savaşı şehitleri olmak üzere tüm şehit ve gazilere armağan etti.   Pamukkale Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Derneği (PAKDOS) Başkan Yardımcısı Ali Fuat Avcı;  '30 Ağustos Zafer Bayramı anısına 26 Ağustos Büyük Taarruz'un yıl dönümünde başlayan etkinliğimiz kapsamında Erciyes'in 3 bin 916 metresine tırmandık. Bu zirve tırmanışımızı bu vatan için canlarını feda eden başta Kurtuluş Savaşı şehitlerimiz olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize armağan ediyoruz. Etkinliğimizi 18 kişilik Denizli'den katılan ekip olarak ve diğer illerden gelen 12 arkadaş olmak üzere toplam 30 kişi ile beraber tamamladık. Şimdiye kadar birçoğumuzun en büyük zirvesi Erciyes oldu. Çok mutluyuz çok gururluyuz. Kayseri Erciyes A.Ş.?ye çok teşekkür ediyoruz. Eksiksiz mükemmel bir organizasyon oldu. Umduğumuzdan daha güzel bir ortam ile karşılaştık. İlgi çok güzeldi ifadelerini kullandı.    

Denizlili Dağcılar, 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına, Erciyes'e zirve tırmanışı gerçekleştirdi.

 

Kayseri Erciyes A.Ş. Kış ve Doğa Sporları Kulübü tarafından her hafta sonu organize edilen 'Erciyes Tarifeli Zirve Tırmanışı' programının bu haftaki bölümüne katılan 30 dağcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına, Erciyes'in 3 bin 916 metredeki zirvesine tırmandı. Zirve tırmanışına, Denizli'den giden Pamukkale Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Derneği (PAKDOS) üyeleri başta olmak üzere, Ankara, Almanya ve Kayseri'den katılan 30 dağcı katıldı.

 

 26 Ağustos Büyük Taarruz'un 95'inci yıl dönümüne denk gelen etkinlik, dağcıların Tekir bölgesinde toplanmasıyla başladı. Tırmanışa başlayan dağcılar, Erciyes'in 2 bin 900 metredeki Çobanini kamp alanında geceyi geçirdi ve sabahın erken saatlerinde yeniden tırmanışa geçerek Erciyes'in 3 bin 916 metredeki zirvesine ulaştı. Zirvede hatıra defterini imzalayarak duygularını yazan doğaseverler, bu zirve tırmanışını vatan için canlarını feda eden başta kurtuluş savaşı şehitleri olmak üzere tüm şehit ve gazilere armağan etti.

 

Pamukkale Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Derneği (PAKDOS) Başkan Yardımcısı Ali Fuat Avcı;  '30 Ağustos Zafer Bayramı anısına 26 Ağustos Büyük Taarruz'un yıl dönümünde başlayan etkinliğimiz kapsamında Erciyes'in 3 bin 916 metresine tırmandık. Bu zirve tırmanışımızı bu vatan için canlarını feda eden başta Kurtuluş Savaşı şehitlerimiz olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize armağan ediyoruz. Etkinliğimizi 18 kişilik Denizli'den katılan ekip olarak ve diğer illerden gelen 12 arkadaş olmak üzere toplam 30 kişi ile beraber tamamladık. Şimdiye kadar birçoğumuzun en büyük zirvesi Erciyes oldu. Çok mutluyuz çok gururluyuz. Kayseri Erciyes A.Ş.?ye çok teşekkür ediyoruz. Eksiksiz mükemmel bir organizasyon oldu. Umduğumuzdan daha güzel bir ortam ile karşılaştık. İlgi çok güzeldi ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.