Denizlili eğitimci kazada hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2023 - 16:04, Güncelleme: 07.10.2023 - 16:04
 

Denizlili eğitimci kazada hayatını kaybetti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında Nazilli'de özel eğitim kurumlarında kurucu olan Denizlili Fatih Ertap hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Öğretmenin Denizli'de toprağa verileceği öğrenildi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, sabaha karşı Yeşildere-İsabeyli mahalleleri arasındaki yolda meydana geldi. Denizlili Fatih Ertap, arkadaşlarıyla bir restoranda yemek yedikten sonra 09 FE 232 plakalı motosiklet Nazilli'deki evine gitmek üzere yola çıktı. İsabeyli Mahallesi'ne geldiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle park halindeki bir römorka çarparak ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Ertap'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ertap'ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Ölüm haberi alan yakınları Nazilli Devlet Hastanesi'ne akın etti. Uzun yıllar Denizli'de ve Nazilli'de özel eğitim kurumlarında kurucu müdür olarak görev yapan Ertap'ın ölümü Denizli ve Nazilli'yi yasa boğdu. Ertap’ın cenazesi bugün Hilal Cami’de kılınacak ikindi namazının ardından Gümüşler Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.
Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında Nazilli'de özel eğitim kurumlarında kurucu olan Denizlili Fatih Ertap hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Öğretmenin Denizli'de toprağa verileceği öğrenildi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, sabaha karşı Yeşildere-İsabeyli mahalleleri arasındaki yolda meydana geldi.

Denizlili Fatih Ertap, arkadaşlarıyla bir restoranda yemek yedikten sonra 09 FE 232 plakalı motosiklet Nazilli'deki evine gitmek üzere yola çıktı. İsabeyli Mahallesi'ne geldiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle park halindeki bir römorka çarparak ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Ertap'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ertap'ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Ölüm haberi alan yakınları Nazilli Devlet Hastanesi'ne akın etti.

Uzun yıllar Denizli'de ve Nazilli'de özel eğitim kurumlarında kurucu müdür olarak görev yapan Ertap'ın ölümü Denizli ve Nazilli'yi yasa boğdu. Ertap’ın cenazesi bugün Hilal Cami’de kılınacak ikindi namazının ardından Gümüşler Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.