Denizlililer meydanı doldurmaya başladı

DENİZLİ 15.07.2017 - 19:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlililer meydanı doldurmaya başladı

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişimine karşı kahramanlık destanları yazan Denizli, tarihi günün yıl dönümünde de sabaha kadar ayakta olmak için 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydan'ını doldurmaya başladı.

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişimine karşı kahramanlık destanları yazan Denizli, tarihi günün yıldönümünde de sabaha kadar ayakta olmak için 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydan'ını doldurmaya başladı.    15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde  bu akşam  saat 21.00’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlenecek etkinliklerle sabaha kadar nöbet tutacak.   Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanan FETÖ mensuplarının 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin yıldönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Denizli yine ayakta olacak. İhanet çetesi FETÖ’nün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren kahramanca duruşu ile büyük takdir toplayan Denizli, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde Denizli Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyelerin hazırladığı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda şehitleri anacak.   Denizlili vatandaşlar düzenlenen etkinlik alanına akın akın gelmeye başladı Saat 21.00'da başlayacak program çerçevesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tarafından Türk Musikisi Konseri ile başlaycak. Mehtaran takımının konseri ile devam edecek olan gecede,  konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim okunacak dualar edilecek.   Tüm Türkiye'de canlı olarak dinlenecek olan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  saat 02.30 'daki konuşması , Büyükşehir Belediye binasında bulunan dev ekranda canlı verilecek.    
FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişimine karşı kahramanlık destanları yazan Denizli, tarihi günün yıl dönümünde de sabaha kadar ayakta olmak için 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydan'ını doldurmaya başladı.

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişimine karşı kahramanlık destanları yazan Denizli, tarihi günün yıldönümünde de sabaha kadar ayakta olmak için 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydan'ını doldurmaya başladı. 

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde  bu akşam  saat 21.00’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlenecek etkinliklerle sabaha kadar nöbet tutacak.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanan FETÖ mensuplarının 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin yıldönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Denizli yine ayakta olacak. İhanet çetesi FETÖ’nün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren kahramanca duruşu ile büyük takdir toplayan Denizli, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde Denizli Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyelerin hazırladığı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda şehitleri anacak.

 

Denizlili vatandaşlar düzenlenen etkinlik alanına akın akın gelmeye başladı Saat 21.00'da başlayacak program çerçevesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tarafından Türk Musikisi Konseri ile başlaycak. Mehtaran takımının konseri ile devam edecek olan gecede,  konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim okunacak dualar edilecek.

 

Tüm Türkiye'de canlı olarak dinlenecek olan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  saat 02.30 'daki konuşması , Büyükşehir Belediye binasında bulunan dev ekranda canlı verilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.