Denizlispor evinde Bursaspor’la karşılaşacak

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.12.2021 - 13:10, Güncelleme: 04.12.2021 - 13:10
 

Denizlispor evinde Bursaspor’la karşılaşacak

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Denizlispor, Bursaspor’la kendi evinde karşılaşacak. Denizli Atatürk Stadı’nda yarın oynanacak olan mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında evinde Bursapor’u konuk edecek. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 19.00’da start alacak. İki takım için de büyük önem arz eden mücadeleyi hakem Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak’ın yardımcılıklarını Sezin Çınar ve Cem Özbay yapacak. Dördüncü hakem ise Safa Yılmaz olacak. Oynadığı son üç maçtan iki galibiyet ve bir beraberlikle ayrılan yeşil-siyahlı takımda evinde galibiyet için sahaya çıkacak. Fatih Tekke ile bir nebze olsun çıkış yakalayan Denizlispor da sahasında puan kaybetmek istemiyor. Son üç maçından mağlubiyetle ayrılan Bursapor ise deplasmanda puan için sahaya çıkacak. Bursaspor’un 14, Denizlispor’un ise 15 puanı var.
Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Denizlispor, Bursaspor’la kendi evinde karşılaşacak. Denizli Atatürk Stadı’nda yarın oynanacak olan mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında evinde Bursapor’u konuk edecek. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 19.00’da start alacak. İki takım için de büyük önem arz eden mücadeleyi hakem Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak’ın yardımcılıklarını Sezin Çınar ve Cem Özbay yapacak. Dördüncü hakem ise Safa Yılmaz olacak.

Oynadığı son üç maçtan iki galibiyet ve bir beraberlikle ayrılan yeşil-siyahlı takımda evinde galibiyet için sahaya çıkacak. Fatih Tekke ile bir nebze olsun çıkış yakalayan Denizlispor da sahasında puan kaybetmek istemiyor. Son üç maçından mağlubiyetle ayrılan Bursapor ise deplasmanda puan için sahaya çıkacak. Bursaspor’un 14, Denizlispor’un ise 15 puanı var.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.