DSİ'ye ait kapakları çalarken yakalandılar!

DENİZLİ 21.01.2018 - 12:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DSİ'ye ait kapakları çalarken yakalandılar!

Buldan ilçe Jandarma ekipleri düzenlediği operasyonla Yenicekent mahallesinde DSİ ye ait sulama kanal kapaklarını çalan hırsızları yakaladı.   Buldan ilçe Jandarma ekipleri düzenledikleri operasyonla Yenicekent’te Devlet Su İşlerine ait sulama kanal kapaklarını çalan Denizli Kocabaş mahallesinde ikamet eden 3 kişiyi yakaladı. Suçlarını itiraf eden S.B, U.B ve M. A. gözaltına alındı.   Maddi değeri 15.000 TL olan kanal kapaklarını çalarken suçüstü yakalanan hırsızlara ait bir adet minibüse de el konuldu.   Kaynak: (buldandayasam.net)

Buldan ilçe Jandarma ekipleri düzenlediği operasyonla Yenicekent mahallesinde DSİ ye ait sulama kanal kapaklarını çalan hırsızları yakaladı.

 

Buldan ilçe Jandarma ekipleri düzenledikleri operasyonla Yenicekent’te Devlet Su İşlerine ait sulama kanal kapaklarını çalan Denizli Kocabaş mahallesinde ikamet eden 3 kişiyi yakaladı. Suçlarını itiraf eden S.B, U.B ve M. A. gözaltına alındı.

 

Maddi değeri 15.000 TL olan kanal kapaklarını çalarken suçüstü yakalanan hırsızlara ait bir adet minibüse de el konuldu.

 

Kaynak: (buldandayasam.net)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.