Gazişehir Gaziantep ile 20. randevu...

SPOR 18.01.2019 - 17:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gazişehir Gaziantep ile 20. randevu...

Denizlispor rakibi Gazişehir Gaziantep ile tarihinde 20. Kez karşı karşıya gelecek.   Denizlispor rakibi eski adı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yeni adı Gazişehir Gaziantep ile 2005 yılında başlayan ezeli rekabette 20. Kez karşı karşıya gelecek.     Horozlar rakibiyle oynadığı 19 karşılaşmada 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.     Bu karşılaşmalarda rakibine karşı 24 gol atma başarı gösterirken kalesinde ise 21 gole engel olamadı.   Gaziantepte oynanan karşılaşmalarda Denizlispor’un üstünlüğü dikkat çekiyor. Yeşil siyahlılar Gaziantep’te oynanan toplam 8 mücadelede rakibi karşısında 4 galibiyet, 3 beraberlik yaşarken 1 maçta ise mağlup oldu.    

Denizlispor rakibi Gazişehir Gaziantep ile tarihinde 20. Kez karşı karşıya gelecek.

 

Denizlispor rakibi eski adı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yeni adı Gazişehir Gaziantep ile 2005 yılında başlayan ezeli rekabette 20. Kez karşı karşıya gelecek.

 

 

Horozlar rakibiyle oynadığı 19 karşılaşmada 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.

 

 

Bu karşılaşmalarda rakibine karşı 24 gol atma başarı gösterirken kalesinde ise 21 gole engel olamadı.

 

Gaziantepte oynanan karşılaşmalarda Denizlispor’un üstünlüğü dikkat çekiyor. Yeşil siyahlılar Gaziantep’te oynanan toplam 8 mücadelede rakibi karşısında 4 galibiyet, 3 beraberlik yaşarken 1 maçta ise mağlup oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.