Denizli Dahil 21 İlde DEAŞ Operasyonu
Denizli Dahil 21 İlde DEAŞ Operasyonu
Denizli’nin de aralarında yer aldığı 21 şehirde polis ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda DEAŞ terör örgütüyle bağlantılı 357 şüpheli yakalandı.
Denizli’nin de aralarında yer aldığı 21 şehirde polis ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda DEAŞ terör örgütüyle bağlantılı 357 şüpheli yakalandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle mücadele kapsamında 21 ilde gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonlarda DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu değerlendirilen 357 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince yürütülen çalışmalar kapsamında operasyonların Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Bingöl, Çorum, Denizli, Erzincan, Gaziantep, Giresun, İstanbul, Kastamonu, Kilis, Konya, Muğla, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Şırnak, Yalova ve Van’da eş zamanlı olarak gerçekleştirildiğini belirtti.
Operasyonlarda toplam 357 DEAŞ şüphelisinin yakalandığını ifade eden Yerlikaya, “Bu vatanı terörle dize getirmeye çalışanlara bugüne kadar nasıl fırsat vermediysek, bundan sonra da asla fırsat vermeyeceğiz” dedi.
Gözaltına alınan şüphelilerle ilgili adli işlemlerin sürdüğü bildirildi.:
Denizli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

