Hayri Dev Hastaneye Kaldırıldı

DENİZLİ 10.08.2017 - 12:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hayri Dev Hastaneye Kaldırıldı

UNESCO tarafından "Yaşayan İnsan Hazinesi" seçilen Hayri Dev, Kontrol amaçlı özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Denizli 'de özel bir hastanenin dahiliye servisinde tedavi altına alınan Hayri Dev'in, ileri yaşına rağmen sağlık durumunun çok iyi seyrettiğini şu an rahatsızlığının yorgunluktan kaynaklı olduğunu, gereken müdahalenin yapıldığı söyledi. Endişelenecek bir durum olmadığını ifade eden doktoru, beslenmesine dikkat etmesi ve kendisini fazla yormaması konusunda tavsiyelerde bulundu.   85 yaşında olmasına rağmen önemli bir rahatsızlığı bulunmayan Dev, "Müzik ruhun gıdasıdır. Ben de sağlığımı müziğe ve Çameli’nin temiz dağ havasına borçluyum" dedi. Hayri Dev, kendisine gösterilen yoğun ilgi için doktorlara ve hastane personeline kendine has üslubuyla son bestelediği türküyü söyleyerek teşekkür etti.  
UNESCO tarafından "Yaşayan İnsan Hazinesi" seçilen Hayri Dev, Kontrol amaçlı özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Denizli 'de özel bir hastanenin dahiliye servisinde tedavi altına alınan Hayri Dev'in, ileri yaşına rağmen sağlık durumunun çok iyi seyrettiğini şu an rahatsızlığının yorgunluktan kaynaklı olduğunu, gereken müdahalenin yapıldığı söyledi. Endişelenecek bir durum olmadığını ifade eden doktoru, beslenmesine dikkat etmesi ve kendisini fazla yormaması konusunda tavsiyelerde bulundu.

 

85 yaşında olmasına rağmen önemli bir rahatsızlığı bulunmayan Dev, "Müzik ruhun gıdasıdır. Ben de sağlığımı müziğe ve Çameli’nin temiz dağ havasına borçluyum" dedi. Hayri Dev, kendisine gösterilen yoğun ilgi için doktorlara ve hastane personeline kendine has üslubuyla son bestelediği türküyü söyleyerek teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.