İş yeri denetimlerinde ceza yağdı

ASAYİŞ 09.03.2020 - 18:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İş yeri denetimlerinde ceza yağdı

Denizli’de asayiş ve ahlak polisi tarafından kentteki eğlence mekanalarına yapılan denetimlerde 22 iş yerine çeşitli nedenlerle işlem yapılarak toplam 138 bin 660 lira ceza kesildi.   Emniyet Müdürlüğü ekipleri haftalık denetimlerinde 168 umuma açık ve istirahat eğlence yerini denetledi. Yapılan denetimlerde 12 iş yerine işlem yapılırken, 1 iş yeri ruhsatsız faaileyetten, 1 iş yeri kumar oynamasına yer ve imkan vermekten, 1 iş yeri canlı müzik izin belgesinin olmamasından, 2 iş yeri kapanma saatine uymamaktan ve 5 iş yerine kurs bitime belgesi, mesul müdürlük belgesi aslının olmaması ile kimlik bildirimsiz personel çalıştırmaktan dolayı tutanak tutularak işlem yapıldı.   Yapılan çalışmalar sonucunda iş yerlerine toplam 138 bin 660 lira idari para cezası uygulandı.  

Denizli’de asayiş ve ahlak polisi tarafından kentteki eğlence mekanalarına yapılan denetimlerde 22 iş yerine çeşitli nedenlerle işlem yapılarak toplam 138 bin 660 lira ceza kesildi.

 

Emniyet Müdürlüğü ekipleri haftalık denetimlerinde 168 umuma açık ve istirahat eğlence yerini denetledi. Yapılan denetimlerde 12 iş yerine işlem yapılırken, 1 iş yeri ruhsatsız faaileyetten, 1 iş yeri kumar oynamasına yer ve imkan vermekten, 1 iş yeri canlı müzik izin belgesinin olmamasından, 2 iş yeri kapanma saatine uymamaktan ve 5 iş yerine kurs bitime belgesi, mesul müdürlük belgesi aslının olmaması ile kimlik bildirimsiz personel çalıştırmaktan dolayı tutanak tutularak işlem yapıldı.

 

Yapılan çalışmalar sonucunda iş yerlerine toplam 138 bin 660 lira idari para cezası uygulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.