Kocabaş'ta trafik kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

DENİZLİ 28.08.2017 - 09:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kocabaş'ta trafik kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Denizli Honaz İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre; Bu sabah Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında işçi servisi ile çarpışan motosiklet sürücüsü  17 yaşındaki Mustafa Alkan hayatını kaybetti. Motosikleti ile işçi servisine çarpan Mustafa Alkan'ın başında kask olmadığı belirtildi. Çarpışma sonrası motosiklet üzerinden yola savrulan Alkan, kanlar içinde kaldı. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekiplerinin Mustafa Alkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.   Olayla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.     FOTO: Denizli Trafik Yaşam Gurubu

Denizli Honaz İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre; Bu sabah Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında işçi servisi ile çarpışan motosiklet sürücüsü  17 yaşındaki Mustafa Alkan hayatını kaybetti. Motosikleti ile işçi servisine çarpan Mustafa Alkan'ın başında kask olmadığı belirtildi. Çarpışma sonrası motosiklet üzerinden yola savrulan Alkan, kanlar içinde kaldı.


Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekiplerinin Mustafa Alkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Olayla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.

 

 

FOTO: Denizli Trafik Yaşam Gurubu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.