Lavanta bahçeleri kar altında öbek öbek ortaya çıktı

DENİZLİ 31.01.2021 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Lavanta bahçeleri kar altında öbek öbek ortaya çıktı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde lavanta bahçeleri kar yağışı ile birlikte kış mevsimine ayrı bir renk kattı.   Çameli ilçesi, Gürsu Mahallesi’nde bulunan Lavanta Bahçeleri yağan kar yağışı ile birlikte görsel güzelliği ortaya çıkardı. Beyaz kar örtüsünün ortasında öbek öbek ortaya çıkan lavantalar görenleri hayran bırakıyor. Kar yağışı ile oluşan temiz hava ile buluşan lavanta kokusu vatandaşlara derin nefes aldırıyor.   Karlar altında kalan lavanta bahçesinin ziyaretçisi eksik olmuyor. Hem kar hemde Batı Torosların muhteşem kış manzarasının tadını çıkartıyor.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde lavanta bahçeleri kar yağışı ile birlikte kış mevsimine ayrı bir renk kattı.

 

Çameli ilçesi, Gürsu Mahallesi’nde bulunan Lavanta Bahçeleri yağan kar yağışı ile birlikte görsel güzelliği ortaya çıkardı. Beyaz kar örtüsünün ortasında öbek öbek ortaya çıkan lavantalar görenleri hayran bırakıyor. Kar yağışı ile oluşan temiz hava ile buluşan lavanta kokusu vatandaşlara derin nefes aldırıyor.

 

Karlar altında kalan lavanta bahçesinin ziyaretçisi eksik olmuyor. Hem kar hemde Batı Torosların muhteşem kış manzarasının tadını çıkartıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.