Şeniz Doğan’dan Sert Açıklama: “Sizin Yalanınız Batsın!”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.03.2024 - 22:00, Güncelleme: 28.03.2024 - 22:22
 

Şeniz Doğan’dan Sert Açıklama: “Sizin Yalanınız Batsın!”

Son günlerde billboardlarda, mitinglerde, sosyal medyalarda Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a karşı yapılan karalama kampanyasına karşı Başkan Doğan sert çıktı.

Başkan Doğan, “Kendi yalanlarında bile birleşemiyorlar” diyerek, yapılan iftiraları tek tek çürüttüğü bir video yayınladı.  Şeniz Doğan açıklamasında, “Son 3 gündür Merkezefendi Belediyesi’ni batırdılar diye dağlara taşlara, sosyal medyalara milyonlar harcıyorlar. Bunlarda yalana, algıya para çok tabi. Ama yine gerçekliğin duvarına fena tosladılar. İki gün önce 600 milyon borcu var diye reklam verdiler. Dün aynı yerde 850 milyon lira borç var dediler. O da yetmedi, yine dün akşam bir mitingde “borç milyarı bulmuş” diye bağırdılar. Doğruda birleşemiyorsunuz hadi onu anladık da bari yalanlarınızda birleşin be kardeşim! İftira atarken bi toplanın, aranızda bir karara varın da koca koca insanlar, bu hallere düşmeyin milletin önünde. Neymiş efendim, ben Merkezefendi Belediyesi’ni sıfır borçla devralmışım. Sizin yalanınız Batsın! Ben Merkezefendi Belediyesi’ni, 35 Milyon 825 Bin TL, yani o günkü kurla tam 6 milyon 401 bin dolar kredi borcuyla devraldım. Bugün itibariyle ödenmesi halinde 202 Milyon TL, yani günümüz kuruyla 6 Milyon 253 bin dolar kredi borcumuz var. Yani Devraldığımız borçtan 150 bin dolar daha az. Üstüne 5 yılda Merkezefendi’ye kazandırdığımız yüzlerce yeni hizmeti saymıyorum bile…” Yalan haberler karşısında Pamukkale Belediyesi’nin mevcut durumunun altını çizen Doğan, açıklamalarına çarpıcı sözlerle devam etti: Siz Merkezefendi’yi Pamukkale Belediyesi ile karıştırdınız sanırım. Hani 10 yıldır zerre hizmet vermediğiniz, her projesini yarıda bıraktığınız, insanımızı toza, çamura, yıkıma mahkum ettiğiniz Pamukkale… Hem hizmet vermeyip hem borç batağına sürüklediğiniz Pamukkale… Atalarımız der ki, aslan yattığı yerden belli olur. İşte Merkezefendi, işte Pamukkale… Şurada kalmış seçime 3 gün. Yalansız, iftirasız, günahsız bir gün geçirin de seçimden sonra bu aziz milletin karşısına çıkacak yüzünüz olsun. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Son günlerde billboardlarda, mitinglerde, sosyal medyalarda Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a karşı yapılan karalama kampanyasına karşı Başkan Doğan sert çıktı.

Başkan Doğan, “Kendi yalanlarında bile birleşemiyorlar” diyerek, yapılan iftiraları tek tek çürüttüğü bir video yayınladı. 

Şeniz Doğan açıklamasında, “Son 3 gündür Merkezefendi Belediyesi’ni batırdılar diye dağlara taşlara, sosyal medyalara milyonlar harcıyorlar. Bunlarda yalana, algıya para çok tabi. Ama yine gerçekliğin duvarına fena tosladılar.

İki gün önce 600 milyon borcu var diye reklam verdiler. Dün aynı yerde 850 milyon lira borç var dediler. O da yetmedi, yine dün akşam bir mitingde “borç milyarı bulmuş” diye bağırdılar.

Doğruda birleşemiyorsunuz hadi onu anladık da bari yalanlarınızda birleşin be kardeşim! İftira atarken bi toplanın, aranızda bir karara varın da koca koca insanlar, bu hallere düşmeyin milletin önünde.

Neymiş efendim, ben Merkezefendi Belediyesi’ni sıfır borçla devralmışım.

Sizin yalanınız Batsın!

Ben Merkezefendi Belediyesi’ni, 35 Milyon 825 Bin TL, yani o günkü kurla tam 6 milyon 401 bin dolar kredi borcuyla devraldım.

Bugün itibariyle ödenmesi halinde 202 Milyon TL, yani günümüz kuruyla 6 Milyon 253 bin dolar kredi borcumuz var. Yani Devraldığımız borçtan 150 bin dolar daha az. Üstüne 5 yılda Merkezefendi’ye kazandırdığımız yüzlerce yeni hizmeti saymıyorum bile…”

Yalan haberler karşısında Pamukkale Belediyesi’nin mevcut durumunun altını çizen Doğan, açıklamalarına çarpıcı sözlerle devam etti:

Siz Merkezefendi’yi Pamukkale Belediyesi ile karıştırdınız sanırım. Hani 10 yıldır zerre hizmet vermediğiniz, her projesini yarıda bıraktığınız, insanımızı toza, çamura, yıkıma mahkum ettiğiniz Pamukkale… Hem hizmet vermeyip hem borç batağına sürüklediğiniz Pamukkale… Atalarımız der ki, aslan yattığı yerden belli olur. İşte Merkezefendi, işte Pamukkale…

Şurada kalmış seçime 3 gün. Yalansız, iftirasız, günahsız bir gün geçirin de seçimden sonra bu aziz milletin karşısına çıkacak yüzünüz olsun.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
mehmet
(29.03.2024 18:07 - #975)
Merkezefendiye ne yaptın ki. Anca makyaj yaptın. Bütün alt yapıları binaları daha önceki dönemde yaptılar. Hazıra kondun Onu bile beceremedin. CHP PKK işbirliği bilindiği halde hala sana oy veriyorlar. PKK'ya bilmeyerek de olsa destek veriyorlar.
Sercan AKP'lilerin yalan ve algı operasyonuna en iyi cevabı Şeniz Başkanım verdi. Zaten bu AKP sıkışınca önce yalana sarılır, sonra da sürekli PKK iftirası atarlar.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.