Zeybekci: Cari Açık En Düşük DÜzeyde

EKONOMİ 14.07.2016 - 13:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Zeybekci: Cari Açık En Düşük DÜzeyde

denizli haber / denizli haberleri / Zeybekci: Cari Açık En Düşük DÜzeyde

Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, yıllık cari açık, dış ticaret açığı, turizm gelirleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybekci, twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, yıllık cari açık, dış ticaret açığı, turizm gelirleri ile ilgili açıklama yaparak 65. Hükümet olarak reformcu yaklaşımımızı koruyacağız dedi. Zeybekci’nin twitter hesabından yaptığı 5 ana başlık ise şöyle; “Yıllıklandırılmış cari açık Mayıs itibariyle 27,2 milyar $ oldu ve 2010 yılı Temmuz döneminden bu yana ki en düşük düzeyine indi. Dış ticaret açığımızdaki azalış, cari açıkla mücadelemizi desteklemeye devam etmektedir. İlk 5 ayda turizm gelirimiz %21,2 düştü. Dış politikamızdaki gelişmeler ve tedbirler sonucu turizm gelirlerimizin artmasını bekliyoruz. 65. Hükümet olarak yatırımlar için daha elverişli koşullar sağlamak adına reformcu yaklaşımımızı koruyacağız. Cari açıkla mücadele etme yolunda rekabetçi bir ihracat yapısına kavuşmayı en temel hedef olarak kabul edeceğiz” dedi.
denizli haber / denizli haberleri / Zeybekci: Cari Açık En Düşük DÜzeyde

Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, yıllık cari açık, dış ticaret açığı, turizm gelirleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zeybekci, twitter hesabından yaptığı açıklamalarda, yıllık cari açık, dış ticaret açığı, turizm gelirleri ile ilgili açıklama yaparak 65. Hükümet olarak reformcu yaklaşımımızı koruyacağız dedi.

Zeybekci’nin twitter hesabından yaptığı 5 ana başlık ise şöyle;

“Yıllıklandırılmış cari açık Mayıs itibariyle 27,2 milyar $ oldu ve 2010 yılı Temmuz döneminden bu yana ki en düşük düzeyine indi.

Dış ticaret açığımızdaki azalış, cari açıkla mücadelemizi desteklemeye devam etmektedir.

İlk 5 ayda turizm gelirimiz %21,2 düştü. Dış politikamızdaki gelişmeler ve tedbirler sonucu turizm gelirlerimizin artmasını bekliyoruz.

65. Hükümet olarak yatırımlar için daha elverişli koşullar sağlamak adına reformcu yaklaşımımızı koruyacağız.

Cari açıkla mücadele etme yolunda rekabetçi bir ihracat yapısına kavuşmayı en temel hedef olarak kabul edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.