Başkan Mehmet Ali Yılmaz; "Hedefimiz 5 bin üye"

SİYASET 04.10.2019 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Mehmet Ali Yılmaz; "Hedefimiz 5 bin üye"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP Pamukkale İlçe Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ali Yılmaz, göreve geldikten sonra bugün Denizli Basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Yılmaz, teşkilat çalışmalarına öncelik verdiklerini ve üye çalışmalarında hedeflerinin 5 bin olduğunu belirtti.   Basın mensupları ile yaptığı kahvaltı sonrası konuşan Başkan Mehmet Ali Yılmaz; “ Geçtiğimiz günlerde MHP Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli imzası ile Genel Merkezimizin tasarrufu ile Pamukkale İlçe Başkanı olarak atanmış bulunuyorum. Ben bu görevin şahsıma, partimize ve Pamukkale ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum.     Pamukkale ilçesindenher noktada her yerleşkede tarımın, turizmin, sanayinin, sosyo ekonomik her grubun, derdine tasasına ortak olacağız. Pamukkale’de ki sorunlara çözüm önerililerini kamu kurum ve kuruluşlarında, belediyelerde teşkilat çalışmalarımızı yoğunlaştırarak her derde deva olmaya katkı sağlamak adına çalışacağız. İlçe başkanlığı olarak teşkilatlandırma çalışmalarımızda üye kaydını arttırmayı planlıyoruz. Milliyetçi ve ülkücü camia Türkiye’de marka değerini ortaya koymuş ve yarım asrı geçirmiş kutlu bir dava eseridir. Bu dava ile birlikte Denizli’deki siyasete katkı sağlamak niyeti içerisindeyiz. Milliyetçi ve ülkücü camiaya selam ve hürmetlerimi gönderiyorum. Bu camiaya bağlı olduğumu ve Pamukkale harekete geçiyor diyorum” dedi.   Sorular üzerine üye kaydına değinen Yılmaz, 350 bin nüfusa sahip olan Pamukkale İlçesi’nde üye hedef sayılarının 5 bin olduğunu dile getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP Pamukkale İlçe Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ali Yılmaz, göreve geldikten sonra bugün Denizli Basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Yılmaz, teşkilat çalışmalarına öncelik verdiklerini ve üye çalışmalarında hedeflerinin 5 bin olduğunu belirtti.

 

Basın mensupları ile yaptığı kahvaltı sonrası konuşan Başkan Mehmet Ali Yılmaz; “ Geçtiğimiz günlerde MHP Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli imzası ile Genel Merkezimizin tasarrufu ile Pamukkale İlçe Başkanı olarak atanmış bulunuyorum. Ben bu görevin şahsıma, partimize ve Pamukkale ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum.

 

 

Pamukkale ilçesindenher noktada her yerleşkede tarımın, turizmin, sanayinin, sosyo ekonomik her grubun, derdine tasasına ortak olacağız. Pamukkale’de ki sorunlara çözüm önerililerini kamu kurum ve kuruluşlarında, belediyelerde teşkilat çalışmalarımızı yoğunlaştırarak her derde deva olmaya katkı sağlamak adına çalışacağız. İlçe başkanlığı olarak teşkilatlandırma çalışmalarımızda üye kaydını arttırmayı planlıyoruz. Milliyetçi ve ülkücü camia Türkiye’de marka değerini ortaya koymuş ve yarım asrı geçirmiş kutlu bir dava eseridir. Bu dava ile birlikte Denizli’deki siyasete katkı sağlamak niyeti içerisindeyiz. Milliyetçi ve ülkücü camiaya selam ve hürmetlerimi gönderiyorum. Bu camiaya bağlı olduğumu ve Pamukkale harekete geçiyor diyorum” dedi.

 

Sorular üzerine üye kaydına değinen Yılmaz, 350 bin nüfusa sahip olan Pamukkale İlçesi’nde üye hedef sayılarının 5 bin olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.