Çameli'ye Durak Hizmeti

DENİZLİ 21.02.2020 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'ye Durak Hizmeti

Çameli Belediyesi 3 Mahalleye  yolcuların otobüs ve minibüs beklemeleri için yolcu bekleme durağı yaptı.   Çameli Belediyesi tarafından otobüs ve minibüs güzergâhında yer alan mahallelere otobüs bekleme durakları konuldu. Çameli Belediyesi ekipleri tarafından öğrencilerin vatandaşlar ve sıklıkla kullandığı bölgelerde vatandaşların ve öğrencilerin kış ve yaz şartlarından az etkilenmesi için Cevizli, Elmalı, Taşçılar mahallelerine 1'er  adet olmak üzere toplamda 3 adet otobüs durağı monte edildi.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "3 Mahallemize bekleme duraklarımızı yerleştirdik. Otobüs bekleyen vatandaşlarımız, özellikle yağışlı havalarda yağıştan, aşırı sıcak havalarda da güneş ışığından daha az etkilenmiş olacaklar Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer noktalarda devam edecek" dedi.

Çameli Belediyesi 3 Mahalleye  yolcuların otobüs ve minibüs beklemeleri için yolcu bekleme durağı yaptı.

 

Çameli Belediyesi tarafından otobüs ve minibüs güzergâhında yer alan mahallelere otobüs bekleme durakları konuldu. Çameli Belediyesi ekipleri tarafından öğrencilerin vatandaşlar ve sıklıkla kullandığı bölgelerde vatandaşların ve öğrencilerin kış ve yaz şartlarından az etkilenmesi için Cevizli, Elmalı, Taşçılar mahallelerine 1'er  adet olmak üzere toplamda 3 adet otobüs durağı monte edildi.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "3 Mahallemize bekleme duraklarımızı yerleştirdik. Otobüs bekleyen vatandaşlarımız, özellikle yağışlı havalarda yağıştan, aşırı sıcak havalarda da güneş ışığından daha az etkilenmiş olacaklar Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan diğer noktalarda devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.