Corona Virüs Sayısı Ege Bölgesi'nde İzmir'den Sonra Denizli İkinci Sırada

GÜNDEM 01.04.2020 - 22:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Corona Virüs Sayısı Ege Bölgesi'nde İzmir'den Sonra Denizli İkinci Sırada

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamaya göre Denizli'de tespit edilen 81 Corona Virüs Vakası bulunuyor. Ege Bölgesi'nde İzmir'de 853 vaka bulunurken Denizli'de 81 vaka ile ikinci sırada olduğu açıklandı.   Corona Virüsü son durum ve gelişmeler ile dünya gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Türkiye'deki son durum vatandaşlar tarafından merak edilirken, Sağlık Bakanlığı tarafından bugün akşam yapılan açıklama ile güncel veriler paylaşıldı. Ege Bölgesi'nde izmir 853, Denizli 81, Manisa 65, Muğla 43, Uşak 38, Aydın 12, Afyonkarahisar 11 ve son sırada 5 kişi ile Kütahya bulunuyor.  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamaya göre Denizli'de tespit edilen 81 Corona Virüs Vakası bulunuyor. Ege Bölgesi'nde İzmir'de 853 vaka bulunurken Denizli'de 81 vaka ile ikinci sırada olduğu açıklandı.

 

Corona Virüsü son durum ve gelişmeler ile dünya gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Türkiye'deki son durum vatandaşlar tarafından merak edilirken, Sağlık Bakanlığı tarafından bugün akşam yapılan açıklama ile güncel veriler paylaşıldı. Ege Bölgesi'nde izmir 853, Denizli 81, Manisa 65, Muğla 43, Uşak 38, Aydın 12, Afyonkarahisar 11 ve son sırada 5 kişi ile Kütahya bulunuyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.