Denizli Acıpayam’da kriz masası oluşturuldu

DENİZLİ 20.03.2019 - 12:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Acıpayam’da kriz masası oluşturuldu

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğünde depremde, ilk belirlemelere göre can kaybının yaşanmadığını söyledi. AFAD ekiplerinin çalışma başlattığını ifade eden Karahan, "Gelen ilk bilgilere göre can kaybı yok.Sadece 3 yaralı var. Ancak araştırma devam ediliyor. Şimdilik önemli bir şey yok. Çok şükür" dedi.     OKULLAR TATİL EDİLDİ, HASTALAR BAHÇEYE ÇIKARILDI Denizli Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ise, paniğe neden olan, artçılarla sallanmaya devam eden ilçede, okulların tatil edildiğini duyurdu. Bu arada Acıpayam Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalar yatakları ile bahçeye çıkarıldı.     KRİZ MASASI OLUŞTURULDU Denizli Acıpayam ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle çevre köylerde ve ilçe merkezinden çalışmaların yapıldığı ve durumun an ve an bildirilmesi açısından, bu kapsamda kriz masası oluşturulurken, Acıpayam Kaymakamlığı, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Kızılay Başkanlığı, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerince alınan önlemler sürüyor. Valilikçe oluşturulan kriz masasında gelişmeler değerlendirildi, olası risklere karşı tedbirler  alınmaya devam ediyor.     DENİZLİ VALİLİĞİNDEN DEPREM AÇIKLAMASI Denizli Acıpayam İlçesi'nde 20 Mart 2019 tarihinde saat 09.34 de Acıpayam ilçesi Yeniköy Mahallesi merkez üslü meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından Valiliğimiz koordinasyonunda Acıpayam Kaymakamlığı, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Kızılay Başkanlığı, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili tüm kurumlar deprem bölgesine intikal etmiş ve çalışmalara derhal başlanmıştır. Meydana gelen depremde Oğuz ve Yeşildere mahallelerinde eski toprak yapılardan bazılarının yıkıldığı ve çatlakların oluştuğu tespit edilmiş olup, hasar tespit çalışmaları devam etmektedir. Meydana gelen depremde can kaybı yok ama 3 yaralı olduğu bilgisi var. Valiliğimiz koordinasyonunda, ilgili tüm kurumlarımız eşgüdüm içerisinde çalışmakta ve ortaya çıkan ihtiyaçlar anında giderilmektedir.     DENİZLİ VALİSİ ANKARA'DAN CANLI YAYINDA AÇIKLADI Bir program nedeniyle Ankara'da bulunan Denizli Valisi Hasan Karahan, sabah saat 09.34'te Denizli’de meydana gelen depreme ilişkin açıklamada bulundu. Vali Karahan, “Bu sabah saat 09.34 sıralarında Acıpayam ilçesi yakınlarında bir deprem yaşandı. 5.5 şiddetinde olduğu söyleniyor” ifadelerini kullandı.  İlk belirlemelere göre yaklaşık 10 evde hasar bulunduğunu kaydeden Karahan, “Bunların bir kısmı eski köy evleri. Bazı evlerde çatlaklar olduğu söyleniyor. Hafif yaralı 3 vatandaşımız var şu anda. Şu ana kadar ulaştığımız bir can kaybı yok. Bütün ekiplerimiz olay yerinde. Vatandaşın ihtiyaçlarını karşılıyorlar” şeklinde konuştu.   

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğünde depremde, ilk belirlemelere göre can kaybının yaşanmadığını söyledi. AFAD ekiplerinin çalışma başlattığını ifade eden Karahan, "Gelen ilk bilgilere göre can kaybı yok.Sadece 3 yaralı var. Ancak araştırma devam ediliyor. Şimdilik önemli bir şey yok. Çok şükür" dedi.

 

 

OKULLAR TATİL EDİLDİ, HASTALAR BAHÇEYE ÇIKARILDI
Denizli Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ise, paniğe neden olan, artçılarla sallanmaya devam eden ilçede, okulların tatil edildiğini duyurdu. Bu arada Acıpayam Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalar yatakları ile bahçeye çıkarıldı.

 

 

KRİZ MASASI OLUŞTURULDU

Denizli Acıpayam ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle çevre köylerde ve ilçe merkezinden çalışmaların yapıldığı ve durumun an ve an bildirilmesi açısından, bu kapsamda kriz masası oluşturulurken, Acıpayam Kaymakamlığı, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Kızılay Başkanlığı, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerince alınan önlemler sürüyor.

Valilikçe oluşturulan kriz masasında gelişmeler değerlendirildi, olası risklere karşı tedbirler  alınmaya devam ediyor.

 

 

DENİZLİ VALİLİĞİNDEN DEPREM AÇIKLAMASI

Denizli Acıpayam İlçesi'nde 20 Mart 2019 tarihinde saat 09.34 de Acıpayam ilçesi Yeniköy Mahallesi merkez üslü meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından Valiliğimiz koordinasyonunda Acıpayam Kaymakamlığı, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Kızılay Başkanlığı, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili tüm kurumlar deprem bölgesine intikal etmiş ve çalışmalara derhal başlanmıştır.

Meydana gelen depremde Oğuz ve Yeşildere mahallelerinde eski toprak yapılardan bazılarının yıkıldığı ve çatlakların oluştuğu tespit edilmiş olup, hasar tespit çalışmaları devam etmektedir. Meydana gelen depremde can kaybı yok ama 3 yaralı olduğu bilgisi var.

Valiliğimiz koordinasyonunda, ilgili tüm kurumlarımız eşgüdüm içerisinde çalışmakta ve ortaya çıkan ihtiyaçlar anında giderilmektedir.

 

 

DENİZLİ VALİSİ ANKARA'DAN CANLI YAYINDA AÇIKLADI


Bir program nedeniyle Ankara'da bulunan Denizli Valisi Hasan Karahan, sabah saat 09.34'te Denizli’de meydana gelen depreme ilişkin açıklamada bulundu. Vali Karahan, “Bu sabah saat 09.34 sıralarında Acıpayam ilçesi yakınlarında bir deprem yaşandı. 5.5 şiddetinde olduğu söyleniyor” ifadelerini kullandı. 

İlk belirlemelere göre yaklaşık 10 evde hasar bulunduğunu kaydeden Karahan, “Bunların bir kısmı eski köy evleri. Bazı evlerde çatlaklar olduğu söyleniyor. Hafif yaralı 3 vatandaşımız var şu anda. Şu ana kadar ulaştığımız bir can kaybı yok. Bütün ekiplerimiz olay yerinde. Vatandaşın ihtiyaçlarını karşılıyorlar” şeklinde konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.