Denizli'de 9 gün önce kaybolan Okan Karaca bulundu

DENİZLİ 19.06.2019 - 13:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 9 gün önce kaybolan Okan Karaca bulundu

Denizli’de bir restoranda garson olarak çalışan 35 yaşındaki Okan Karaca'dan 9 gündür haber alınamıyordu. Gece geç saatlerde ailesine ulaşarak haber veren Karaca nerede olduğunu ve neden bilgi vermediğini ailesine anlattı.   Denizli’de bir restoranda garson olarak çalışan Okan Karaca (35),11 Haziran’dan bu yana kayıp olan 35 yaşındaki Karaca için ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Ailesinin hayatından endişe duyduğu Karaca’nın ailesi ile birlikte Cankurtaran Mahallesi’nde yaşadığı öğrenildi. Aile 4 gün sonra geçen Perşembe günü jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu. Ailesi ve 2 ablası ile birlikte Cankurtaran Mahallesi’nde yaşayan Okan Karaca, 9 Haziran’da evden işe gitmek için ayrılmıştı. Bir restoranda garson olarak çalışan Karaca, o gün eve dönmedi. 10 Haziran günü şehir merkezindeki bir otelde geçiren Karaca, 11 Haziran’da ise otelden ayrıldı. Otelden ayrılınca son kez annesi Tülay Karaca ile görüşen Karaca, “eve geliyorum” dediği öğrenildi. Bu konuşmanın ardından 20 dakika sonrasında telefonunun kapandığı öğrenildi.   ANNE'NİN FERYADI OĞLUNA ULAŞTI Anne Karaca, kaybolan oğlu şu sözlerle seslendi: “Okan haber ver oğlum. Buradayım de bize de yeter. Okan neredesin oğlum. Tek bir haber ver. Kime haber vermek istiyorsan ver. Başına bir iş mi geldi korkuyoruz. Haber ver oğlum "şeklinde seslenmişti.   TELEFONUNU SATIP FETHİYE'YE GİTTİ Okan Karaca (35) dün gece geç saatlerde ailesine haber veren Karaca iyi olduğunu, merak edilecek bir durum olmadığı belirtti. Telefon ile ulaşılamamasının sebebi ise Denizli'den giderken telefonunu sattığını ve o parayla Muğla ilinin Fethiye ilçesinde bir restoranda çalışmak için gittiğini, orada 2 gün çalıştıktan sonra telefon ile ailesine haber verdiği belirtildi.  

Denizli’de bir restoranda garson olarak çalışan 35 yaşındaki Okan Karaca'dan 9 gündür haber alınamıyordu. Gece geç saatlerde ailesine ulaşarak haber veren Karaca nerede olduğunu ve neden bilgi vermediğini ailesine anlattı.

 

Denizli’de bir restoranda garson olarak çalışan Okan Karaca (35),11 Haziran’dan bu yana kayıp olan 35 yaşındaki Karaca için ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Ailesinin hayatından endişe duyduğu Karaca’nın ailesi ile birlikte Cankurtaran Mahallesi’nde yaşadığı öğrenildi. Aile 4 gün sonra geçen Perşembe günü jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu. Ailesi ve 2 ablası ile birlikte Cankurtaran Mahallesi’nde yaşayan Okan Karaca, 9 Haziran’da evden işe gitmek için ayrılmıştı. Bir restoranda garson olarak çalışan Karaca, o gün eve dönmedi. 10 Haziran günü şehir merkezindeki bir otelde geçiren Karaca, 11 Haziran’da ise otelden ayrıldı. Otelden ayrılınca son kez annesi Tülay Karaca ile görüşen Karaca, “eve geliyorum” dediği öğrenildi. Bu konuşmanın ardından 20 dakika sonrasında telefonunun kapandığı öğrenildi.

 

ANNE'NİN FERYADI OĞLUNA ULAŞTI

Anne Karaca, kaybolan oğlu şu sözlerle seslendi: “Okan haber ver oğlum. Buradayım de bize de yeter. Okan neredesin oğlum. Tek bir haber ver. Kime haber vermek istiyorsan ver. Başına bir iş mi geldi korkuyoruz. Haber ver oğlum "şeklinde seslenmişti.

 

TELEFONUNU SATIP FETHİYE'YE GİTTİ

Okan Karaca (35) dün gece geç saatlerde ailesine haber veren Karaca iyi olduğunu, merak edilecek bir durum olmadığı belirtti. Telefon ile ulaşılamamasının sebebi ise Denizli'den giderken telefonunu sattığını ve o parayla Muğla ilinin Fethiye ilçesinde bir restoranda çalışmak için gittiğini, orada 2 gün çalıştıktan sonra telefon ile ailesine haber verdiği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.