Denizli OSB’den Deprem Projesi

EKONOMİ 13.03.2020 - 16:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli OSB’den Deprem Projesi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunun aldığı karar doğrultusunda, deprem vb. afetlerin sanayi ve üretime zarar vermemesi için toplantı düzenlendi.   Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz, Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Cemalcan Sirkeci ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ile bir araya gelen Pamukkale Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil Kumsar ile Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel; depreme karşı alınabilecek önlemler ve yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.   Yapılan toplantıda; deprem/zemin etüdü yapılması ve ortaklaşa proje hazırlanması kararı alındığı bildirildi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunun aldığı karar doğrultusunda, deprem vb. afetlerin sanayi ve üretime zarar vermemesi için toplantı düzenlendi.

 

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz, Denizli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Cemalcan Sirkeci ve Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ile bir araya gelen Pamukkale Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil Kumsar ile Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel; depreme karşı alınabilecek önlemler ve yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

Yapılan toplantıda; deprem/zemin etüdü yapılması ve ortaklaşa proje hazırlanması kararı alındığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.