Denizli'ye TOKİ'den Son Dakika Duyuru !

DENİZLİ 22.02.2019 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye TOKİ'den Son Dakika Duyuru !

Denizli’de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi önceki haberimizde vermiştik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut Dairesi (TOKİ) tarafından yapılan bugünkü açıklamada, Denizli Merkezefendi İlçesi’nde alt ve orta gelir grubu için 2 +1 ve 3+1 olmak üzere 2 bin 281  konutun satış duyurusu yapıldı.   Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut Dairesi (TOKİ) Başkanlığı tarafından  DENİZLİ MERKEZEFENDİ KAYAKÖY MAHALLESİ 1. VE 2.BÖLGE KONUT PROJESİ kapsamında 2 bin 281 adet orta gelir grubu konut satışa sunulacağını duyurdu.   Başvuru tarihleri: 5 Mart 2019 - 22 Mart 2019 Başvuru Bedeli: 2.000 TL Başvuru Yapılacak Banka Şubesi: TC. Ziraat Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler Başvuru alınacak Konut tipleri: 2+1, 3+1 Kura Tarihi: 11 Nisan 2019 Sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi: TC. Ziraat Bankası AŞ. İstasyon/Denizli Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 22 Nisan 2019 - 12 Temmuz 2019 Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 22 Temmuz 2019 - 26 Temmuz 2019 (Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için)     BAŞVURULAR 3 KATEGORİDE KABUL EDİLECEK    1)“Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri” kategorisi (Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış Hak Sahipliği Belgesi olan)   2)“En az 40 Engelli Vatandaşlar” kategorisi    3)“Diğer alıcı adayları” kategorisi * Şehit Aileleri, Maluller (Terör, Harp ve Vazife Malulleri) ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile belirlenecektir.   Yüzde 40 Engelli Vatandaşlara konut sayısının 5’i kadar (2+1 konutlarda 48 adet, 3+1 konutlarda 13 adet ) kontenjan ayrılacak ve kura ile hak sahipleri belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.   Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz... SATIŞ TAKVİMİ  SATIŞ DUYURUSU/ÖN BİLGİLENDİRME FORMU DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ...    

Denizli’de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi önceki haberimizde vermiştik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut Dairesi (TOKİ) tarafından yapılan bugünkü açıklamada, Denizli Merkezefendi İlçesi’nde alt ve orta gelir grubu için 2 +1 ve 3+1 olmak üzere 2 bin 281  konutun satış duyurusu yapıldı.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut Dairesi (TOKİ) Başkanlığı tarafından  DENİZLİ MERKEZEFENDİ KAYAKÖY MAHALLESİ 1. VE 2.BÖLGE KONUT PROJESİ kapsamında 2 bin 281 adet orta gelir grubu konut satışa sunulacağını duyurdu.

 

Başvuru tarihleri: 5 Mart 2019 - 22 Mart 2019

Başvuru Bedeli: 2.000 TL

Başvuru Yapılacak Banka Şubesi: TC. Ziraat Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler Başvuru alınacak

Konut tipleri: 2+1, 3+1

Kura Tarihi: 11 Nisan 2019

Sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi: TC. Ziraat Bankası AŞ. İstasyon/Denizli

Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 22 Nisan 2019 - 12 Temmuz 2019

Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 22 Temmuz 2019 - 26 Temmuz 2019 (Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için)

 

 

BAŞVURULAR 3 KATEGORİDE KABUL EDİLECEK

 

 1)“Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri” kategorisi (Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış Hak Sahipliği Belgesi olan)

 

2)“En az 40 Engelli Vatandaşlar” kategorisi

 

 3)“Diğer alıcı adayları” kategorisi * Şehit Aileleri, Maluller (Terör, Harp ve Vazife Malulleri) ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile belirlenecektir.

 

Yüzde 40 Engelli Vatandaşlara konut sayısının 5’i kadar (2+1 konutlarda 48 adet, 3+1 konutlarda 13 adet ) kontenjan ayrılacak ve kura ile hak sahipleri belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır.

 

Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz...

SATIŞ TAKVİMİ 

SATIŞ DUYURUSU/ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.