Denizlispor Alanyaspor'a Hazırlanıyor

SPOR 20.12.2019 - 15:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Alanyaspor'a Hazırlanıyor

Denizlispor Süper Lig 16. Haftasında karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü.   Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eleme maçında Altınordu ile yapılan karşılaşmada forma giyen oyuncular fitness çalışması gerçekleştirirken diğer oyuncular normal antrenman programında çalıştı.     Kasık tendonunda yırtılma meydana gelen ve yaklaşık 1.5 ay takımdan ayrı kalacak olan sol kanat oyuncusu Zakarya Bergdich antrenmanda yer almadı.     Isınma çalışmaları ile başlayan idman teknik, taktik çalışmasıyla sona erdi. Denizlispor'da kart cezalısı olan Mustafa Yumlu ve sakat olan Zakarya Bergdich Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Yeşil Siyahlı takım yarın sabah yapacağı antrenman ile çalışmalarına devam edecek.      

Denizlispor Süper Lig 16. Haftasında karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü.

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eleme maçında Altınordu ile yapılan karşılaşmada forma giyen oyuncular fitness çalışması gerçekleştirirken diğer oyuncular normal antrenman programında çalıştı.

 

 

Kasık tendonunda yırtılma meydana gelen ve yaklaşık 1.5 ay takımdan ayrı kalacak olan sol kanat oyuncusu Zakarya Bergdich antrenmanda yer almadı.

 

 

Isınma çalışmaları ile başlayan idman teknik, taktik çalışmasıyla sona erdi. Denizlispor'da kart cezalısı olan Mustafa Yumlu ve sakat olan Zakarya Bergdich Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Yeşil Siyahlı takım yarın sabah yapacağı antrenman ile çalışmalarına devam edecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.