Genç Haritacılar, Sektör Temsilcileri İle Buluştu

EĞİTİM 01.11.2019 - 17:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Genç Haritacılar, Sektör Temsilcileri İle Buluştu

Çameli Meslek Yüksekokulu, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Tapu ve Kadastro Programı öğrencileri için mesleklerini tanıma adına Çameli Taş Konaklarda etkinlik düzenlendi.   Etkinliğe Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürü İlhan Özlü, Denizli Kadastro Müdürü Ali Çelik, DESKİ Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Ramazan Marangoz, Çameli Tapu Müdürü Hasan Aslan, Denizli Harita Mühendisleri Odası Temsilcisi Nazım Tanrıkulu ile çok sayıda özel ve kamu çalışanlarının yanı sıra Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Adak, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Recep Çakır, Öğretim Görevlisi Ramazan Yoldaş Satılmış, Öğretim Görevlisi Aykut Semerci ve idari personelle birlikte MYO öğrencileri katıldı.     Tapu ve Kadastro Programı öğrencilerini mezun olacakları sektöre kazandırmak, sektörün istek ve ihtiyaçları hakkında bilgilendirmek, staj için iş yerine gitmeden önce faydalı tavsiyelerde bulunmak için böyle bir buluşma programı gerçekleştirildi. Bu amaçla haritacılığın felsefesinin, çalışma alanlarının, çalışma koşullarının, sektörün beklentilerinin, sektörün ara insan gücüne olan ihtiyacının, işveren-çalışan ilişkilerinin, vatandaş ile olan ilişkilerin, iş ahlakı, çalışanların ücret durumlarının ve sektör temsilcilerinin genç haritacılara yönelik tavsiyeleri konuşuldu.     Katılan konuklar tek tek söz olarak çalıştıkları alanlarla ilgi deneyimlerini öğrencilere aktardı. MYO öğrencileri de anlatılan konular ve meslekleri ile ilgili sorular sorarak aktif katılım sağladı.  

Çameli Meslek Yüksekokulu, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Tapu ve Kadastro Programı öğrencileri için mesleklerini tanıma adına Çameli Taş Konaklarda etkinlik düzenlendi.

 

Etkinliğe Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürü İlhan Özlü, Denizli Kadastro Müdürü Ali Çelik, DESKİ Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Ramazan Marangoz, Çameli Tapu Müdürü Hasan Aslan, Denizli Harita Mühendisleri Odası Temsilcisi Nazım Tanrıkulu ile çok sayıda özel ve kamu çalışanlarının yanı sıra Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Adak, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Recep Çakır, Öğretim Görevlisi Ramazan Yoldaş Satılmış, Öğretim Görevlisi Aykut Semerci ve idari personelle birlikte MYO öğrencileri katıldı.

 

 

Tapu ve Kadastro Programı öğrencilerini mezun olacakları sektöre kazandırmak, sektörün istek ve ihtiyaçları hakkında bilgilendirmek, staj için iş yerine gitmeden önce faydalı tavsiyelerde bulunmak için böyle bir buluşma programı gerçekleştirildi. Bu amaçla haritacılığın felsefesinin, çalışma alanlarının, çalışma koşullarının, sektörün beklentilerinin, sektörün ara insan gücüne olan ihtiyacının, işveren-çalışan ilişkilerinin, vatandaş ile olan ilişkilerin, iş ahlakı, çalışanların ücret durumlarının ve sektör temsilcilerinin genç haritacılara yönelik tavsiyeleri konuşuldu.

 

 

Katılan konuklar tek tek söz olarak çalıştıkları alanlarla ilgi deneyimlerini öğrencilere aktardı. MYO öğrencileri de anlatılan konular ve meslekleri ile ilgili sorular sorarak aktif katılım sağladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.