Kışlık Odun Keserken Testereyle Ayağını Kesti

ASAYİŞ 22.12.2019 - 21:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kışlık Odun Keserken Testereyle Ayağını Kesti

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde 1 kişi kışlık odun keserken motorlu testereyle ayağını keserek hastanelik oldu.   Edinilen bilgilere olay Çameli İlçesi Kalınkoz Mahallesinde meydana geldi. 70 yaşındaki Bekir Çal, bugün saat 10.00 sıralarında evinde kışlık odun kesmek için bahçeye çıktı. Çal, odun keserken motorlu testere ile dikkatsizlik sonucu ayağını kesti. Ağır yaralanan Çal, önce Çameli Devlet Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı. Çal, daha sonra Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çal'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.  

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde 1 kişi kışlık odun keserken motorlu testereyle ayağını keserek hastanelik oldu.

 

Edinilen bilgilere olay Çameli İlçesi Kalınkoz Mahallesinde meydana geldi. 70 yaşındaki Bekir Çal, bugün saat 10.00 sıralarında evinde kışlık odun kesmek için bahçeye çıktı. Çal, odun keserken motorlu testere ile dikkatsizlik sonucu ayağını kesti. Ağır yaralanan Çal, önce Çameli Devlet Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı. Çal, daha sonra Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çal'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.