Paraşüt Pilotu ile Yolcusu uzun süre ağaca takılı kaldı

ASAYİŞ 17.11.2019 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Paraşüt Pilotu ile Yolcusu uzun süre ağaca takılı kaldı

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde uçuş yapan paraşüt pilotu yolcusuyla dengelerini kaybederek ağaçlara takılarak uzun süre asılı kaldı.   Edinilen bilgilere göre yolcusu H.G.'yi havada uçurmak için Dinamittepe'den uçuşa geçen paraşüt pilotu F.Y., bir müddet sonra ters rüzgara yakalandılar. Ters rüzgar etkisini gösterince dengelerini kaybedip büyük kayalıklara çarpmamak için ağaçlık tarafa yöneldiler . H.G. ile pilot F.Y., Pamukkale travertenlerinin üst kısımlarında bulunan ağaçlara takıldı. Uzun boylu ağaçlara bir müddet takılı kalan H.G. ile pilot F.Y. ihbarda bulunarak itfaiyeden yardım istedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın Kayalık ve Akköy Şubesi ekipleri müdahale ederek yolcu H.G. ile pilot F.Y.'yi kurtardı. Pilot ve yolcusu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.            

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde uçuş yapan paraşüt pilotu yolcusuyla dengelerini kaybederek ağaçlara takılarak uzun süre asılı kaldı.

 

Edinilen bilgilere göre yolcusu H.G.'yi havada uçurmak için Dinamittepe'den uçuşa geçen paraşüt pilotu F.Y., bir müddet sonra ters rüzgara yakalandılar. Ters rüzgar etkisini gösterince dengelerini kaybedip büyük kayalıklara çarpmamak için ağaçlık tarafa yöneldiler . H.G. ile pilot F.Y., Pamukkale travertenlerinin üst kısımlarında bulunan ağaçlara takıldı. Uzun boylu ağaçlara bir müddet takılı kalan H.G. ile pilot F.Y. ihbarda bulunarak itfaiyeden yardım istedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın Kayalık ve Akköy Şubesi ekipleri müdahale ederek yolcu H.G. ile pilot F.Y.'yi kurtardı. Pilot ve yolcusu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.