AHMET SANCAR
Köşe Yazarı
AHMET SANCAR
 

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İLMAN

Kamuoyunun bu konudaki merakını ve endişelerini gidermek adına açıklamalarınızın önemli olduğunu düşünüyorum.  Son zamanlarda Pamukkale Üniversitesi'nde bulunan KYK Kız Yurdu'nda yemekhane hijyenine dair ciddi endişeler ve şikâyetler dile getirilmektedir. Kamuoyu bu konuda sizden açıklama bekliyor. 1- Pamukkale KYK Kız Yurdu'nda yaşanan yemekler ile  ilgili şikayetler hakkında daha önce bilgilendirildiniz mi? Eğer bilgilendirildiyseniz, ne tür önlemler aldınız? 2- Yemekhane hijyeninde yaşanan sorunlar hakkında ne gibi bilgilere sahipsiniz? 3- Öğrencilerin yemeklerde çıkardığı kıl, kurt ve böcek gibi şikayetlerle ilgili olarak ne gibi adımlar atmayı planlıyorsunuz? 4-Yemekhane işletmesinin denetimleri nasıl yapılmaktadır ve bu denetimler sonucunda alınan önlemler nelerdir? 5-Öğrencilerin yemekhane hijyeni konusundaki şikayetlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? 6-Öğrenci ve velilerin güvenini yeniden kazanmak ve bu tür olayların tekrarlanmaması için ileride planladığınız adımlar nelerdir? 7-Bu tür sorunların tekrar yaşanmaması için alınacak önlemler hakkında ne gibi planlarınız bulunmaktadır?  https://www.sifrehaber.com/kyk-yurtlarinda-kalan-paulu-ogrenciler-isyan/
Ekleme Tarihi: 30 Nisan 2024 - Salı

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İLMAN

Kamuoyunun bu konudaki merakını ve endişelerini gidermek adına açıklamalarınızın önemli olduğunu düşünüyorum. 

Son zamanlarda Pamukkale Üniversitesi'nde bulunan KYK Kız Yurdu'nda yemekhane hijyenine dair ciddi endişeler ve şikâyetler dile getirilmektedir.

Kamuoyu bu konuda sizden açıklama bekliyor.

1- Pamukkale KYK Kız Yurdu'nda yaşanan yemekler ile  ilgili şikayetler hakkında daha önce bilgilendirildiniz mi? Eğer bilgilendirildiyseniz, ne tür önlemler aldınız?

2- Yemekhane hijyeninde yaşanan sorunlar hakkında ne gibi bilgilere sahipsiniz?

3- Öğrencilerin yemeklerde çıkardığı kıl, kurt ve böcek gibi şikayetlerle ilgili olarak ne gibi adımlar atmayı planlıyorsunuz?

4-Yemekhane işletmesinin denetimleri nasıl yapılmaktadır ve bu denetimler sonucunda alınan önlemler nelerdir?

5-Öğrencilerin yemekhane hijyeni konusundaki şikayetlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?

6-Öğrenci ve velilerin güvenini yeniden kazanmak ve bu tür olayların tekrarlanmaması için ileride planladığınız adımlar nelerdir?

7-Bu tür sorunların tekrar yaşanmaması için alınacak önlemler hakkında ne gibi planlarınız bulunmaktadır? 

https://www.sifrehaber.com/kyk-yurtlarinda-kalan-paulu-ogrenciler-isyan/

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ahmet elErzincani
(01.05.2024 21:42 - #372)
Yerinde ve zamanında sorumlular sorgulanırsa,sorunlar sönecektir.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.